Blackhold

Le petit Ramon – No pots jutjar el formatge per la seva olor

Posted on juny 12th, 2012 by admin

Hoy al llegar a casa a alguien le olían tremendamende los pies y me ha venido a la cabeza esta cancioncita :P

Ala a disfrutar! :D

Rockabilly rulez ;D

This entry was posted on dimarts, juny 12th, 2012 at 01:12 and is filed under Music. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Le petit Ramon – No pots jutjar el formatge per la seva olor”

Jonjuliol 8th, 2012 at 19:02

Es cert que les noves tecnologies serpme van per davant de les legislacions. El fet que no estigui clara la legislacif3 sobre les bandes lliures que utilitzan les xarxes ciutadanes com les de guifi.net, no son excusa per aturar les possibilitats de la ciutadania d’un acces a la xarxa universal i a cost molt redueft.No podem esperar que les grans corporacions obliguin a legislar en favor dels que tenen me9s poder.La tecnologia socialitzada, com les xarxes pfabliques o el programari lliure, serpme van a favor dels ciutadans, les petites empreses i les entitats, els donen l’oportunitat de igualar-se amb les grans corporacions i disposar d’eines de qualitat.

Jonjuliol 8th, 2012 at 19:02

Es cert que les noves tecnologies serpme van per davant de les legislacions. El fet que no estigui clara la legislacif3 sobre les bandes lliures que utilitzan les xarxes ciutadanes com les de guifi.net, no son excusa per aturar les possibilitats de la ciutadania d’un acces a la xarxa universal i a cost molt redueft.No podem esperar que les grans corporacions obliguin a legislar en favor dels que tenen me9s poder.La tecnologia socialitzada, com les xarxes pfabliques o el programari lliure, serpme van a favor dels ciutadans, les petites empreses i les entitats, els donen l’oportunitat de igualar-se amb les grans corporacions i disposar d’eines de qualitat.

Leave a Response

« »

guy fawkes