Le petit Ramon – No pots jutjar el formatge per la seva olor

Hoy al llegar a casa a alguien le olían tremendamende los pies y me ha venido a la cabeza esta cancioncita :P

Ala a disfrutar! :D

Rockabilly rulez ;D

3 Comments

  1. Es cert que les noves tecnologies serpme van per davant de les legislacions. El fet que no estigui clara la legislacif3 sobre les bandes lliures que utilitzan les xarxes ciutadanes com les de guifi.net, no son excusa per aturar les possibilitats de la ciutadania d’un acces a la xarxa universal i a cost molt redueft.No podem esperar que les grans corporacions obliguin a legislar en favor dels que tenen me9s poder.La tecnologia socialitzada, com les xarxes pfabliques o el programari lliure, serpme van a favor dels ciutadans, les petites empreses i les entitats, els donen l’oportunitat de igualar-se amb les grans corporacions i disposar d’eines de qualitat.

    Respon
  2. Es cert que les noves tecnologies serpme van per davant de les legislacions. El fet que no estigui clara la legislacif3 sobre les bandes lliures que utilitzan les xarxes ciutadanes com les de guifi.net, no son excusa per aturar les possibilitats de la ciutadania d’un acces a la xarxa universal i a cost molt redueft.No podem esperar que les grans corporacions obliguin a legislar en favor dels que tenen me9s poder.La tecnologia socialitzada, com les xarxes pfabliques o el programari lliure, serpme van a favor dels ciutadans, les petites empreses i les entitats, els donen l’oportunitat de igualar-se amb les grans corporacions i disposar d’eines de qualitat.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.