SAX 2011 & Wireless Battle of the Mesh v4

Del 16 al 20 de març farem la trobada anual de guifi.net: el SAX. Un esdeveniment social i tecnològic, ideal per veure’ns les cares i intercanviar impressions i experiències i per els que no han vingut mai, conèixer de primera mà l’ambient de la xarxa ciutadana.

Enguany ho farem conjuntament amb la IV trobada internacional “Wireless Battle Mesh” on els principals desenvolupadors dels protocols d’enrutament mesh de programari obert faran de les seves, juntament amb importants noms de les xarxes sense fils internacionals.


El SAX es realitzarà en unes magnífiques instal·lacions, rodejats de roures i alzines al bell mig del Lluçanès, on els instints bàsics guifaires sortiran a flor de pell i on el compartir i cooperar seran l’esperit de les jornades.

Parlarem de la nova etapa, coneixerem les últimes novetats, compartirem l’última tecnologia i ens endinsarem en el món de la fibra òptica. També celebrarem el 7è aniversari de guifi, l’any màgic! i farem la festa de les mil dotzenes.

Us esperem a tots, reserveu l’espai a la vostra agenda i tingueu les dendrites atentes a les noves sobre l’esdeveniment.
LLOC

Tots els actes del SAX (xerrades, tallers, breaks, àpats i festa) tindran lloc al Casal de Sant Bartomeu del Grau (http://www.sbg.cat/casal) (gràcies a l’Ajuntament per deixar-nos-ens disposar gratuïtament). Les xerrades de la WBM del dissabte també tindran lloc al Casal, però les dels altres dies es faran a Can Roca.

+info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.