One Comment

 1. Bones!

  Acabo de veure un thread al fòrum de racocatalà que parlava sobre la traducció a Català d’Android. No sé com es va quedar la teva feina, si al final s’ha inclòs a l’stack principal d’Android… però sembla que a la 2.2 encara no apareix! :( Fa temps que un grup de gent de Barcelona estem fent events relacionats amb Android a Catalunya, i ens agradaria mirar el tema de col·laborar amb la traducció. Et deixo el link: http://catdroid.org

  He buscat alguna manera de contactar-te per aquesta web però no la trobo, així que et deixo un comentari i a veure s em pots contactar tu per seguir amb la teva bona feina!

  Gràcies!

  Roc Boronat

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.