Blackhold

Abrir una terminal con la tecla windows en gnome

Posted on abril 1st, 2010 by admin

Las teclas windows en un sistema GNU/Linux no sirven para nada, así que uno de los mejores usos que le podemos dar es abrir programas tan necesarios como una terminal.

Tenemos 2 formas de hacerlo, mediante entorno gráfico:


Ejecutamos la aplicación gconf-editor y dentro de /apps/metacity/global_keybindings buscamos run_command_terminal y le ponemos Super_L.

La forma de entorno de texto:
$ gconftool-2 –type string –set /apps/metacity/global_keybindings/run_command_terminal “Super_L”

This entry was posted on dijous, abril 1st, 2010 at 11:52 and is filed under Linux. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Abrir una terminal con la tecla windows en gnome”

jorsabril 1st, 2010 at 13:32

En realitat i per tenir-ho igual (sí, Windows m’ha marcat) podríes mapejar el llançament del menú del desktop que tinguis (p.ex. en Gnome el Menú del Peu), però sobre gustos…

En Gnome, des del Menú del Peu, Sistema, Preferències, Combinacions de tecles nomès puc mapejar “l’altre” (la del menú contextual), però no la del logo de Windows (no la veu!), així que el teu consell em faria servei de necessitar-ho :)

Blackholdabril 1st, 2010 at 14:42

Un dels avantatges de GNU/Linux és que et pots modificar el sistema com vulguis, jo per exemple pocs cops accedeixo al menú d’aplicacions (que per cert té una espiral en comptes d’un peu), normalment accedeixo a les aplicacions des d’una barra que tinc a la dreta, on hi tinc les aplicacions que més utilitzo, la resta les arranco per terminal.

M’alegro que et pugui fer servei algun dia :)

Leave a Response

« »

guy fawkes