Blackhold

el sol

Posted on desembre 12th, 2006 by admin

camino pel carrer a contravent, el sol m’enlluerna i les sombres dels arbres i la gent em deslliuren d’aquest dolor.
Records inunden la meva ment de quan era petita i caminava a les mans dels meus pares tot saltant invisibles i imaginaris obstàcles d’aire, enfilant-me en un moment amb un dissimulat salt a la lluna que il·lumina els nostres caps quan estem submergits en els nostres somnis.

Animals marins neden entre les blaves aigues d’un mar, tot movent-se enmig d’indefinits corrents d’aigua, formant amb les seves al·letes sombres abstractes a les dunes de sorra del fons marí. De sobte d’un dels racons més profunds n’apareix una silueta, llisa i aerodinàmica, que amb un refiló aconsegueix acariciar la superfície, agafant un annel d’aire i tornant de nou del lloc on havia vingut, on milers i milers d’insectes marins conviuen equilibradament en total llibertat.

Panxes blanques, esquenes blaves, closques vermelles i vius lloms grocs i negres es mouen sense preocupació, de sobte un ser irromp aquest paraís, emplenant-lo amb centenars de bombolles i desenes de remolins en totes direccions. El foc s’apodera de les aigues i el venç de tal manera com ho fa amb un bosc avivat per bocanades de vent. De sobte els inofensius animals es transformen en sers encestres i horripilants, tot sortint del seu hàbitat s’apoderen de la terra convertint en cendres tot el què al seu davant s’enfronta, només uns sers són capaços de vènce’ls, escorpits, aranyes, escarbats i altres animals que viuen a les profunditats de la terra, mitjançant una misteriosa màgia la foscor aconsegueix convertir les esmolades espurnes en volàtils flamarades.
Aquesta lluita es tan intensa que es pot veure des de qualsevol part del nostre sistema solar des de fa milers d’anys, il·luminant-nos dia a dia els nostres passos.

This entry was posted on dimarts, desembre 12th, 2006 at 00:09 and is filed under Blackhold. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “el sol”

Blackholddesembre 12th, 2006 at 00:39

poseu-vos a llegir el principi un cop hagueu llegit al final… xD el principi i el final es lliguen :) vinga… una altra paranoia d’aquestes :P

si canta, aquestes coses em passen pel cap mmmm :)

Leave a Response

« »

guy fawkes