Blackhold

macrofesta d’aniversari a casa meu, veïns patiu!!!

Posted on abril 15th, 2006 by admin

doncs això, després de que l’Elena va fer aquella festeta a casa amb tota la gent que coneixia de barcelona a mi m’ha agafat el gusanillo i també en vull fer una!!!

cal salvar la diferència de que ella fa menus d’un any que està aquí i jo ja quasi 5!!! o eren 6? no ho sé, ja he perdut el compte, i comptant que no he parat de moure’m per puestos i fer el gilipolles tant com he pogut doncs el nombre de gent que coneixo pot ser un xic superior jejeje

obro aquest post en el blog com a llista per saber qui ve a la festeta, on gratament us convido a tots a sopar… ja us ho dic que no em mataré gaire amb el sopar, però us llepareu tots els dits!

he hagut de fer algun filtratge per edat, ja que alguns haurien cantat com una “almeja” allà al mig, a més la qüestió és que tots sortim de festa per algun lloc que algú proposi… david? jejeje

This entry was posted on dissabte, abril 15th, 2006 at 17:18 and is filed under Blackhold. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Response

« »

guy fawkes